Mijn wasmachine centrifugeert niet

Kategorien: Wasmachine Reparatie

reparatie wasmachine centrifugeert niet

reparatie wasmachine centrifugeert niet

Wij horen het dagelijks. Problemen met wasmachines die niet meer centrifugeren. En als erkende wasmachine reparatie specialisten begrijpen wij maar al te goed dat dit een vereiste is om uw wasautomaat goed dagelijks te kunnen gebruiken. Wij hebben daarom een aantal tips voor u zodat u het zelf op kunt proberen op te lossen. Blijft het probleem dan nog steeds bestaan, dan kunt u ons altijd bellen.

Wat kunnen de oorzaken zijn?

Er is niet altijd een eenduidige oorzaak aan te wijzen voor het niet centrifugeren van uw wasmachine. In de meeste gevallen is het te wijten aan blokkades. Een blokkade in uw wasmachine komt bijvoorbeeld vaak voor door zeepresten en poederresten die achter blijven in de wasmachine na een normale 40 graden was.

Hoe kunt u het oplossen?

De snelste en goedkoopste manier om een blokkade van zeepresten in uw wasmachine te verhelpen is soda in uw wasmachine doen. Draai met deze soda een was op 95 graden. Dit zorgt ervoor dat alle zeepresten en poederresten in uw wasmachine worden opgelost waarna uw wasmachine in de meeste gevallen weer goed zal centrifugeren.

Werkt dit niet?

Het kan zijn dat het probleem met uw wasautomaat niet is verholpen. In dat geval is er een groter probleem dat verholpen dient te worden. Indien u onze monteurs van wasmachine reparatie Amsterdam vroeg belt, kunnen wij het probleem vaak voor u nog dezelfde dag verhelpen zodat u direct weer gebruik kunt maken van uw wasmachine.

Autor:Witgoed Reparatie Centrale Amsterdam